Kaffemilonga

IMAGES
Type: MILONGA
City: Norrköping
Starts: Tue 20 Aug kl 18:00
Ends: Tue 20 Aug kl 20:00
Organizer: Tango BeGeer
Venue: Hemgården

Välkomna på kaffemilonga!

Under hösten blir det 3 stycken;

  • Tisdagen den 20 augusti, kl 18-20

Den 20/8 startar också vår hösttermin. Första timmen kommer Christer Nilsson spela alternativ musik som det går fint att dansa tango till. Sedan spelas vanlig tangomusik då också Magnus Nodelijk ansvarar för musiken tillsammans med Christer. 

Lördag den 12 oktober, kl 16-20

Någon gång under dagen innan kl 16, kommer Bert-Ola Bruce hålla WS med milonga. Ett pass på enklare nivå och ett pass på medelnivå. Tider och priser för det kommer senare. 

kl 16-17 spelas alternativ musik, kl 17-18 kommer varannan tanda vara milonga-musik så att de som varit på milonga ws kan träna på det som de lärt sig. Kl 18-20 blir det vanlig tangomusik. DJ: Magnus och Christer. 

Lördag den 30 november, kl 16-20

Tredje och sista kaffemilongan för terminen går av stapeln. Första timmen spelar Christer precis som tidigare, alternativ musik sedan DJ:ar Christer och Magnus. 

 Medtag något fikabröd att ställa på buffébordet, det som blir över tar du med hem igen, men du kan också byta till någon annans om du hellre vill det. Föreningen håller med kaffe och te. Värdar är: Hedvig Lindstam och Magnus Nodelijk. 

Inträde: 50 kr.

Varmt välkomna!

Styrelsen