Prova Argentinsk Tango Nybörjare

Charlotte Rivero

IMAGES
Type: WORKSHOP
City: Stockholm
Starts: Mon 16 Sep kl 18:00
Ends: Mon 16 Sep kl 19:00
Price: 220.00
Organizer: Tangoverkstan
Venue: Dansstudion

Välkommen att prova första gången. Den här kursen passar dig utan förkunskaper (men även dig som nyligen gått en nybörjarkurs men nu vill befästa grunderna, finslipa tekniken eller kanske lära dig "den andra rollen". 

Tangoverkstans nybörjarkurs leds av Charlotte Rivero som jobbar professionellt med tangoundervisning och regelbundet har uppdrag vid universitet och högskolor t ex Teaterhögskolan och Danshögskolan.

Det är inte nödvändigt att anmäla sig med partner. Vi byter både roller och partners men det går att bara dansa en roll om så önskas och också att öva med sin egen partner. De flesta brukar dock upptäcka fördelarna med att växla  partners och även att prova båda rollerna. Vi rekommenderar inneskor och bekväma vardagskläder.

 

 


Prova på kostar  220 kr för 1 timme och 320 kr för 2 timmar samma kväll. Anmäl dig  till prova-på (klicka på anmälan nedan):  Avgiften dras sedan av om du tecknar dig för paket innevarande termin och räknas som din första lektion(er) i det paket du tecknar. (obs vi tar ej kort och avgiften betalas innan prova på  i första hand via bankgiro Tangoverkstans bankgiro 5403-955, medtag kvitto eller visa i din smartphone.
 

Prova på Tango 1 timme  kl 18-19
Avgift: 220 kr

Anmälan via Prova-på sidan
 

Prova på Tango & Feldenkrais 2 timmar kl 18-20
Avgift: 320 kr

 


Info Charlotte Rivero, 073-770 25 15, tangoverkstan@yahoo.com

Tangoverkstan- Roller i rörelse®


 

 

  VARMT VÄLKOMMEN!