Grundkurs Tango för alla! Från nybörjare till erfaren!

Lotte & Daniel

Type: LÄNGRE KURS
City: Stockholm
Starts: Mon 21 Sep kl 18:00
Ends: Mon 21 Sep kl 19:00
Price: 240.00
Organizer: Tangoverkstan
Venue: Dansstudion

KURS i ARGENTINSK TANGO för dig som är helt ny i tangons värld eller har erfarenhet och vill satsa på finputsning av grunder eller öva på "den andra rollen"!

Vi har två grupper kl 18 en nybörjargrupp och en fortsättningsgrupp. Vi utgår från samma bas och har t ex teknik tillsammans men fortsättningsgruppen får extra utmaningar.

  • Måndagar Lektion 18.00−19.00

På grund av pandemin har vi anpassat kursen:

Max antal deltagare är 12 personer d.v.s max  6 par.

Du kan anmäla dig med eller utan partner. Om du anmäler dig med partner bör det vara någon som du delar hushåll med eller motsvarande.

Det är inte nödvändigt att anmäla sig med partner men då får du istället öva solo och"parövningar" görs då istället på coronasäkert avstånd 2 meter från varandra.

Alla deltagare förväntas följa FHM:s rekommendationer om handtvätt, handsprit, avstånd 2 meter, samt att inte komma till kursen vid sjukdom men även vid milda luftvägssymtom.

Vi byter roller inom paret men inte partners. Vi rekommenderar inneskor och bekväma vardagskläder. Du får gärna använda munskydd om det känns bekvämt för dig.

Välj paket 5-10 ggr.

Välkommen att prova första gången. Vi drar av prova-på-avgiften om du tecknar paket/klippkort Den här kursen passar dig utan förkunskaper (men även dig som nyligen gått en nybörjarkurs men nu vill befästa grunderna, finslipa tekniken eller kanske lära dig "den andra rollen".

Tangoverkstans nybörjarkurs leds av Charlotte Rivero som jobbar professionellt med tangoundervisning och regelbundet har uppdrag vid universitet och högskolor t ex Teaterhögskolan och Danshögskolan.

Läs mer på Tangoverkstans hemsida där du också anmäler dig:

INFO/ANMÄLAN TILL TERMINSKURS:

http://www.tangoverkstan.se

ANMÄLAN TILL PROVA-PÅ:

http://www.tangoverkstan.se/tv_main/sv/prova-pa-tango-i-stockholm.asp

Tangoverkstan- Roller i rörelse®

tangoverkstan@yahoo.com, 073-770 25 15

Prova-på-avgift dras av om du tecknar kurs och räknas då som din första lektion i det paket du tecknar