Milonga bonita i Kulturhuset Stadsteatern!

Dj TBA

Type: MILONGA
City: Stockholm
Starts: Wed 28 Oct kl 18:00
Ends: Wed 28 Oct kl 21:00
Organizer: Tango08
Venue: Kulturhuset Stadsteatern
Välkomna till Milonga Bonita i Kulturhuset!
Sprallen har flyttat in i Kulturhuset på Sergels Torg. Vi är superglada att ha fått förtroendet att erbjuda Tango på ”Sprallen på Sergels Torg” denna höst.
Kvällen inleds alltid med ett INTRO för nybörjare kl 1800-1845.
Direkt efteråt startar kvällens Milonga Bonita med kvällens DJ.
Vi dansar till kl.2145
Avgiften betalas med Swish eller kontant.
Vi kan vara max 50 personer i lokalen och 16 personer (8 par) samtidigt på dansbanan.
Det kommer att finnas bord och stolar runt dansbanan för väntande.
Ta med egen vattenflaska/mugg!
Vatten och handsprit kommer finnas tillgängligt.
INFORMATION OCH REGLER FRÅN SPRALLEN:
SPRALLEN PÅ SERGELS TORG?
Sprallen har blivit en etablerad och sja¨lvklar plats i Stockholm sedan uppförandet för fyra år sedan. Att socialdansa utomhus är kanske ett av våra äldsta och käraste nöjen och Sprallen samlar, mitt i Stockholm, med stor framgång människor som älskar dans.
Nu bjuder Sprallen upp till en unik satsning i samarbete med våra fasta arrangörer och Kulturhuset Stadsteatern. Mellan 22/9 och 29/11 har du möjlighet att fortsätta säsongen med oss i en rad olika dansstilar på en tidsenlig dansbana inomhus på Kulturhuset vid Sergels Torg.
Det är en utmaning att hålla dansen levande under en pågående pandemi, och vi som arrangörer följer löpande alla rekommendationer som ges. Säkerheten för våra deltagare är av yttersta vikt och därför har vi ett antal regler för våra arrangemang som måste följas;
- Sprallen på Sergels Torg har en begränsning på 50 personer i lokalen och först till kvarn på plats gäller. När lokalen är full informerar publikvärd om detta och vi ber om er förståelse för gällande regler.
- All aktivitet på dansbanan sker i grupper om maximalt 15 personer, med avstånd på 2 meter mellan deltagarna/paren. Detta betyder att det finns plats för åtta stycken par på dansbanan. Om deltagare väntar utanför dansbanan ska avstånd hållas även där.
- I dagsläget får riskgrupper inte delta i pardans, det betyder att du som deltagare måste kunna försäkra att du inte tillhör riskgrupp och att du är helt symptomfri för att kunna delta i aktivitet på dansbanan.
- Vid aktivitet med pardans görs inga partnerskiften, deltagare dansar med samma partner under hela aktiviteten.
- Vi uppmuntrar våra arrangörer att tillhandahålla handsprit och att ha en utskrift med våra regler synliga under sin aktivitet.
I övrigt gäller Folkhälsomyndighetens rekommendationer:?https://www.folkhalsomyndigheten.se/.../aktuell.../covid-19/
Varmt välkomna!
Tango08