TangoDJ-JorgeLintrup

Tango utan krumbukter!
IMAGES IMAGES

"Jag vill spela och framhäva den dansbara energifyllda tangomusiken. Musiken ska inte bara vara en tjusig kuliss som auktoriserar det fysiska mötet på dansgolvet, utan den viktigaste komponenten i den berusning som uppstår när allting stämmer, och kroppar, musik och rörelse omvandlas till ett tillstånd av hänförelse och njutning."
Jag kör en strikt stil - utan krumbukter - med sammanhållna tandor och tydliga cortinor. Tangon har attityd. Den är argentinsk och jäkligt kaxig, men den bjussar på allt. Där jag spelar så får du del av det. Jag har DJ:at i Mora, Falun, Gävle, Leksand, Rättvik (TangoRetiro), Örebro, Sundbyberg och Stockholm (Milonga Santa Bárbara, Kafé Tjärlek, Tango Norte, Milonga Milonguita, Café Bristol, Vasaparken, etc).

Jag har egen portabel PA-utrustning (Alto OEX400 600W) som passar bra både utomhus- och inomhus, i upp till mellanstora lokaler. Tillsammans med eget portabelt elverk gör det mig helt oberoende av tillgång på elurtag. Ett dansgolv inne eller ute - det räcker för en bra milonga eller praktika!

Contact information

Contact person:
Jorge Lintrup
Telefon:
070-6416040
Epost:
Address:
Kirunagatan 30
162 68 Vällingby
Sweden
Homepage: - kommer snart -


Page 1 of 0