Tangokompaniet

www.tangokompaniet.com
IMAGES

Tangokompaniet är Sveriges största tangoskola och arrangerar kurser, workshops och olika tangoevenemang för företag och privatpersoner i alla åldrar. Vi finns främst i Lund och Malmö, men periodvis även på andra orter i Öresunds- regionen eller där vi bjuds in som gästlärare.

Tangokompaniet arrangerar tangofestivalerna Tango Easter Malmö på påsken, Summer Tango Malmö på sommaren, Tango Festivalito Malmö på hösten samt den internationellt kända Malmö Tango Maraton. Det anordnas också praktikas och milongas i både Malmö och Lund varje vecka.

Kursverksamheten körs igång februari och september och består av veckokurser på många olika nivåer i Malmö och Lund. Tangokompaniets lärare erbjuder också privatlektioner och många av lärarna är uppskattade på olika håll i landet, Europa och världen för sina tangokunskaper. Numera finner ni oss också med ett utbud online!

Höstens lärare är Anna Sol och Daniel Carlsson som är kärnan i Tangokompaniet. För mer information om Tangokompaniet se www.tangokompaniet.com

Vi ses på dansgolvet!

/Tangokompaniet

 

Contact information

Contact person:
Daniel Carlsson
Telefon:
0736563609
Epost:
Address:
Gasverksgatan 3
Malmö
Sweden
Homepage: http://www.tangokompaniet.com/


Page 1 of 0